Motionshuset lyckas med Foodbox Challenge

Foodbox är ett beprövat koncept med flertalet färdiglagade rätter, speciellt framtagna för dig som vill må bra och komma i form. 

Nu kan du som gym erbjuda ett lättillgängligt och enkelt lunch- och middagsalternativ åt dina kunder. Maten innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma kolhydrater. Stor vikt har även lagts på att  endast använda naturliga råvaror och minimera salthalten i maten. All mat tillagas i Sverige. 
 
Till konceptet ingår en kampanj som heter "Foodbox Challenge". Här får du som gym både en bra intäktskälla i kombination med en hel del nya leads.
 
Pernilla, ägare till Motionshuset i Falkenberg fick frågan - "Hur gick er Foodbox Challenge"?
"Det gick suveränt! Deltagarna fick enormt fina resultat och av 17 deltagare så valde 13 att lösa medlemsskap efteråt. Två andra valde att fortsätta med Foodbox klippkort på maten och träning på egen hand just nu. Så det känns så bra och lyckat med detta konceptet då deltagarna verkligen kommer igång på alla plan. Det har skapat ett stort intresse för Foodbox rätterna vilket har genererat både en bättre merförsäljning samt många nya medlemmar!
 
Vi testar just nu även Foodbox Challenge som ett företagsfriskvårdskoncept och ICA Kvantum är först ut. Vi har igång 2 grupper med 20 deltagare och de är nu inne på sin tredje vecka. De är verkligen på hugget och det har blivit ett bra driv på arbetsplatsen med att de peppar och motiverar varandra. Vi har även lyckats få med både VD, butikschef samt personalchefen att delta i detta. Ska bli kul att se vad detta resulterar i”.
 
Pernilla Andersson motionshuset falkenberg
Tycker du att ditt gym borde vara återförsäljare för Foodbox är du välkommen att kontakta :
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
+46 (0)73-9081640
 
Rate this item
(1 Vote)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB