Egna övningar - skapa starkare band till din kund

I ett område som ständigt genomgår förändringar har ExorLive alltid lyckats hitta innovativa sätt att inspirera folk att röra på sig. Detta genom att skapa högkvalitativa, effektiva och konsekventa träningsprogram.

Vi vet att personliga tränare ger sina kunder många bra övningar. Men för kunden kan det vara svårt att komma ihåg utförandet av övningen på egen hand. För att lösa detta, och samtidigt skapa ett starkare band mellan PT och kund, har vi lanserat “Egna övningar”.
 
Som instruktör i ExorLive kan du nu skapa egna övningar genom att ladda upp dina egna foton, videoklipp och beskrivningar.

Du kan också skapa en kopia av en existerande övning, där du kan byta ut våra videoklipp, bilder och taggar till dina egna, så att du får övningen precis som du önskar.

Övningarna kan användas i träningsprogram som delas ut till kunden via utskrift, mejl eller vår träningsapp, ExorLive Go. Alla tre alternativ, har enkel åtkomst till videouppspelning vilket gör det enklare för kunden att utföra övningen precis som PT-en har visat.
 
 
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB