InBody lanserar ny digital App

Kundens tålamod är kort, man vill se snabba resultat. InBody 270 erbjuder en heltäckande lösning eftersom man här, både snabbt och med stor noggrannhet, mäter fettprocent, muskeltillväxt, visceralt fett med mera på ca 30 sekunder.

InBody Sweden kan se tillbaka på ett framgångsrikt år. Med InBody kan du bevisa resultat - detta är viktigt eftersom fler och fler gym ser att uteblivna träningsresultat sänker deras kunders motivation och träningsglädje. Istället handlar det om att ge dem bevis på att effektiv träning och förändrade kostvanor ger faktiskt resultat.
 
Nu i början av 2019 släpper InBody Sweden en App i integration med Twiik. Där testresultatet går direkt in i InBody appen via ett cloudsystem. Fördelar med detta är att:
* Du behöver aldrig mer använda utskrifter via papper.
 
* Användaren får resultatet från mätningen direkt i mobilen
 
* Tränaren kan se och följa upp resultat över tid online.
 
Vd för InBody Sverige Michael Mece säger - "Det blir en hel del förbättringar som kommer att ske för InBody´s kunder 2019. Alla kan se hur mycket som händer inom den digitala världen- och självklart vill även vi utveckla digitala lösningar. Ett exempel är att jag tror på att gym ska kunna erbjuda digitala medlemskap. Liknande som Spotify där kunden för 99 kr per månad kan ta del av basic tränings- och kostupplägg. Detta tillsammans med lite coachning och regelbundna mätningar. Detta kan innebära att kunden får digital träningshjälp av ett gym och kan sen gå och mäta sig på ett annat gym. Med den nya InBody appen är allt detta möjligt”.
 
För via Twiik tjänsten kan man även koppla in en coaching del med fördelar som:
* Du får ett verktyg där du kan lansera digitala medlemskap, PT-Online eller digitala bootcamps.
 
* Du kan erbjud program, pass och kurser för en bred målgrupp och alla livssituationer.
 
* Du kan coacha när du vill och vart du vill.
 
 
Inboy 2a
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo