World Para Powerlifting och Eleiko ingår ett nytt femårigt avtal

Erik Blomberg (vänster), VD Eleiko och Andrew Parsons (höger), IPC President på IPC's huvudkontor i Bonn. Erik Blomberg (vänster), VD Eleiko och Andrew Parsons (höger), IPC President på IPC's huvudkontor i Bonn.

Detta är en förlängning av det tidigare avtalet som undertecknades 2014 och kommer innebära att Eleiko ökar sitt stöd till de lokala kommittéerna som arrangerar World Para Powerlifting Championships.

Eleiko kommer också kontinuerligt fortsätta att utveckla sportspecifik utrustning för Para Powerlifting och utöka samarbetet med de utbildningsprogram som stöds av World Para Powerlifting.

Det nya kontraktet undertecknades officiellt under ett möte på Internationella Paralympiska Kommitténs huvudkontor i Bonn, Tyskland av Andrew Parsons, IPC President och Erik Blomberg, VD Eleiko Group.

Säsongen 2019 kommer inledas i februari med Fazza World Cup i Dubai och årets viktigaste tävling blir VM i juli i Astana, Kazakstan.

Andrew Parsons, IPC President: "Eleiko har varit en viktig partner i många år och det nya avtalet med World Para Powerlifting kommer att få en betydande inverkan på utvecklingen av sporten runt om i världen."

Erik Blomberg, VD Eleiko Group: "Eleiko strävar efter att göra människor starkare så de kan prestera bättre inom sin sport och i livet. Vi ser vårt partnerskap med World Para Powerlifting som en integrerad del av det. Vi satsar helhjärtat på sporten och fördelarna med träningsaktiviteter för alla."

 Jorge Moreno, World Para Powerlifting Senior Manager: "World Para Powerlifting och Eleiko har ett mycket starkt partnerskap. Vi är väldigt glada för det nya avtalet och ser fram emot att samarbeta under nästa femårscykel."

Rate this item
(0 votes)
Johan Klavestrand

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB