Let’s Move For a Better World 2019

För sjätte året i rad, mellan den 11:e och 30:e mars 2019, arrangerar Qicraft tillsammans med Technogym Let’s Move For a Better World.

Syftet är att bromsa dagens akuta globala problem med stillasittande, som bl.a. resulterar i fetma och andra sjukdomar som kostar samhället enorma pengar och inte minst personligt lidande.
 
Gymmets medlemmar och/eller anställda bidrar genom att deras träning registreras i mywellness app och omvandlas till MOVEs. All träning räknas, både på klubben, företaget, utomhus och i hemmet. Det är deltagarnas sammanlagda antal MOVEs som räknas. Med andra ord, ju fler som deltar och rör på sig regelbundet, desto fler barn får tillgång till en aktivare livsstil och därmed hälsosammare liv. Det totala antalet MOVEs ger gymmet chansen att vinna Technogymutrustning som ni sedan skänker till en lokal skola eller offentlig verksamhet som bedriver hälsofrämjande projekt kopplade till fysisk aktivitet för barn.
 
Populär aktivitet
Denna kampanj har genomförts i fem år. Resultaten är riktigt bra - antalet gymbesök har i snitt ökat med 26%, antalet medlemmar med 15% och att 91% av deltagarna skulle vilja delta i kampanjen igen.
 
Anmälan
Det är kostnadsfritt att delta i utmaningen.
Årets tävling  sträcker sig från 11 – 30 mars. Sista anmälningsdag är 23:e februari.
 
Letsmove 19
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB