Benchmarkgroup expanderar till Finland & Norge

Benchmarkgroup expanderar med Kraftmark, Weight trainer och Foodbox till Finland och Norge.

Med expanderingen kommer vi jobba med alla sorters träningsanläggningar och erbjuda vår expertis inom utrustning, kost, viktminskning och merförsäljning för ert gym.  
 
Foodbox - enkelt, snabbt och bra mat för ditt gym
Foodbox erbjuder god och färdiglagad mat för dig. Foodbox är en unik matserie med flera bra, färdiga och näringsberedda rätter för personer som vill äta hälsosamt och gå ner i vikt, speciellt utformade för träningsindustrin. Rätterna innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma, bra kolhydrater och är därför utmärkt för människor som vill må bra. Varje måltid innehåller ca 400 kcal. Du säljer Foodbox direkt på ditt gym. Foodbox finns för närvarande hos cirka 400 återförsäljare i Sverige.
 
Weight Trainer
Weight Trainer är ett anpassat viktminskningsprogram där medlemmarna coachas av en personlig tränare, bredvid en träningspartner vars enda uppgift är att motivera medlemmen att uppnå de resultat de vill ha.
 
ABMG 3 3
 
Kraftmark - från idé till färdig anläggning
Med ena foten i det traditionella och den andra i nuet skapar Kraftmark gymutrustning med stort fokus på funktionalitet och kvalité. Kraftmark vill ge dig förtroende för våra produkter och vara nyskapande med utrustning och tillgodose marknaden med det senaste inom träning.
 
Vill du veta mer om vad vi på Benchmarkgroup kan hjälpa er med så ta kontakt med oss. 
 
VD Sverige - Pelle Sundström
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
+46 736 00 70 08
 
VD Finland - Johan Åminne
jDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
+358 44 54 54 258
 
VD Norge - Jan-Roar Tømmerås
jDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
+47 905 88 109
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB