Ny Country Manager för Qicraft

Nyligen blev Alexander Hed utsedd till ny Country Manager för Qicraft Technogym Sverige.

Alexander började på Qicraft som servicechef i november 2013. Hösten 2016 tog han över rollen som försäljningschef och fr.o.m. januari 2019 är han numera Country Manager för Qicraft Sverige.
 
Alexander har varit verksam i träningsindustrin sedan 2004 då han började som Personlig Tränare på SATS. Där var han verksam i 9 år och i en rad olika roller. Han avslutade som regionchef, innan han påbörjade sitt engagemang på Qicraft.
 
Det som kännetecknar Alexander är hans målmedveten som lyser igenom i allt han gör. Han är en lojal medarbetare med ett strukturerat arbetssätt. Sedan våren 2016 är Qicraft ISO 9001-certifierade vilket han var projektledare för. Alexander var även med i implementeringen av säljverktyget win/loss där Qicrafts team lyckades få högsta lägsta score i oktober 2017 i Prosales historia.
 
”Jag är verkligen stolt över det starka team vi på Qicraft har skapat. Att vara en del av denna resa är enormt inspirerande”” menar Alexander Hed.
 
Utbildningar:
* Interna kompetensutbildningar inom försäljning, finans, service, teknologi m.m.
* Styrkeinstruktör, SAFE
* Personlig Tränare, SAFE
* Management Trainee, SATS
* Medie- och kommunikationsvetenskap
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB