Eleiko utbildar gärna på just ditt gym

Eleiko leverera en rad olika utbildningsprogram som effektivt kombinerar djupgående skriftligt kursinnehåll med en praktisk inriktning på lyftningskompetens, programutveckling och bli en bättre coach. 

Erbjudanden sträcker sig från styrketräningskurser på flera dagar till program som behandlar specifika områden inom styrketräning som styrkelyft och kettlebells.
 
Allt fler anläggningar väljer att köpa in hela kurser eller workshops för att inspirera eller utbilda sin personal på plats i sin egen lokal - en smidig och kostnadseffektiv lösning. 
 
Välj fritt från vårt kursutbud t ex;
* Eleiko Functional Trainer
* Eleiko Strength Coach
* Eleiko Powerlifting
* Eleiko Kettlebell
* Eleiko Mobility & Motion
 
Vill du att Eleiko kommer till just ert gym?
Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för en offert.
 
 
Eleiko edu1
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB