Känner du som många andra att sommaren är lågsäsong, medlemmar lämnar gymmet för hängmattan? 

Men varför inte se det som en fantastisk möjlighet att skapa nya upplevelser för dina kunder? Sommaren är perfekt för att testa något nytt och lyfta gymmet in i framtiden. Läs vidare så får du veta hur..

Skapa nya upplevelser
Har du tankar på att låta dina medlemmar träna med sin Smartphone och ta med sig tränings data hem - då finns det ett enkelt och trådlöst system från Sony. Med Sony App kallad Advagym får man instruktioner, videos och övningar för frivikts zoner och träningsmaskiner. På maskinerna får man automatisk räkning av reps och set samt en pacer som hjälper dig att hålla rätt tempo.
 
Med Advagym kan PT´s dela program med medlemmarna och kommunicera via appen mellan mötena på gymmet. Allt finns lagrat via en webbtjänst där man kan se statistik för maskiner och användare. Med Advagym får du ett härligt kunskapslyft för hela din personal samt många inspirerande upplevelser för dina medlemmar. Helt enkel ett gyllene tillfälle att digitalisera ditt gym inför hösten. Se hur det fungerar här >> 
 
Advagym puck
 
Installera Advagym I sommar
Första steget är att bestämma dig - ja, vi vill erbjuda digitala tjänster där medlemmarna kan sätta mål, logga sin träning och få hjälp med övningar. Nästa steg är att lansera tjänsten och göra något kul av det. Bjud in några medlemmar, kör ett event och träna tillsammans samtidigt som ni upptäcker hur enkelt man kan lyfta sin träning. Advagym hjälper dig med installation och utbildning - det enda du behöver göra är att fixa ett lösenord till gymmets wi-fi.  
 
Stort kampanjerbjudande
Just nu erbjuder Sony en fin kampanj. Under juni och juli kan du installera och köra igång med Advagyms lösning. Du får full tillgång till tjänsten nu men börjar inte betala förrän till hösten - när alla medlemmarna är tillbaka.
 
För mer information, skicka ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 
Ta vara på sommarens möjligheter - ge dina medlemmar den upplevelse som de förtjänar.
Rate this item
(2 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB