Print this page

En fullvärdig träningsapp till din träningsanläggning

Drömmer du om en fullvärdig träningsapp till din träningsanläggning? Lär dig då mer om LifeVision senaste app med många fantastiska funktioner.

Självklart förstår alla gymägare både behovet och affärsnyttan av att ha en egen app där medlemmarna kan följa statistik, inspireras och dessutom tjäna poäng som går att växla in mot PT-timmar eller träningsrelaterade produkter.
 
Det finns egentligen bara ett problem – det är praktiskt taget omöjligt att utveckla en, med tanke på att det kan kosta upp till två miljoner kronor. Och även om man hade pengarna så är det mycket svårt att få tag i kompetensen som krävs.
 
Med ovanstående utmaningar som bas har medlemsdialogföretaget LifeVision under 18 månaders tid tagit fram en fullvärdig träningsapp som dessutom innehåller ett lojalitetsprogram.
 
Den unika träningsappen är framtagen i samarbete med en väletablerad träningskedja i Norge och på så sätt har man försäkrat sig om att alla tänkbara gymrelaterade funktioner finns tillgängliga. Appens utseende skräddarsys sedan för att matcha vart gyms identitet och grafiska profil. 
 
LifeVisions betalningsmodell bygger på ett abonnemangsupplägg vilket möjliggör för fristående gym och mindre kedjor att tillgodogöra sig appen.
 
Lifevision App1
 
Appen lanserar i Sverige den 9:e oktober och LifeVision kommer att medverka på MBM. 
 
För mer information, kontakta:
Andreas Desai, VD - LifeVision 
070 598 6990
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Latest from Björn Johansson

Related items