Träningspartner accelererar nu på den kommersiella marknaden

Träningspartner startade 2006 och är en komplett leverantör av kommersiell träningsredskap.

Verksamheten ingår i en Nordisk koncern som omsätter över 150 miljoner kronor. Målet är att erbjuda unika produkter och koncept som kan hjälpa ditt gym att behålla dina medlemmar och maximera avkastning på din investering. 
 
Träningspartner erbjuder en mängd olika produkter - här hittar du premium varumärken som Keiser, Spirit Fitness och American Barbell. 
 
Keiser
"We pursue solutions that push the limits of fitness science because Good Enough isn`t”.  
 
I över 40 år har Keiser skapad unika träningsprodukter för att maximera prestationen bland idrottsmän samt gym medlemmar med bl.a: 
* först i världen med luft baserad styrkemaskiner (används av över 80% av top idrottsklubbar i NFL, NHL, NBA samt stora gym kedjor som LA Fitness, David Loyd Fitness centers, m.fl)  
* först i världen med en spinningcykel med magnetisk motstånd (Keiser M3, med över 225000 exemplar sålt över hela världen) 
* först i världen med en indoor walker med magnetisk motstånd (Keiser M5), bästa modell på marknaden!.
 
Spirit Commercial Fitness
Move Your Spirit. I över 30 år har Spirit tillverkad hög kvalitativa träningsredskap för hem, företag och nu gymbranschen. Med ett stort utbud av kommersiella produkter för konditionsträning och styrketräning med väldig konkurrenskraftiga priser, finns det möjlighet att skapa en komplett maskinpark till ett mycket fördelaktigt pris. 
 
A Barbell
 
American Barbell 
I över 30 år har American Barbell producerat kommersiella premium skivstänger / vikter och är första hands val bland många gymkedjor som Planet Fitness, Golds Gym, World Gym, Anytime Fitness.  Samtliga skivstänger är av Amerikansk stål och tillverkad till IWF standard som garanti för lång livslängd. 
 
Står för en helhet
Träningspartner tror på att du som kund letar efter en helhet. Därför hjälper de dig med leasinglösningar, konkurrenskraftiga priser, professionell rådgivning & support samt monterings- och leveransservice. 
 
Kontaktuppgifter:
Hans Sigås / Gymrådgivare (Mälardalen / Norrland)
Telefon: +46 (0) 76-3204122
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.;
 
Anders Hansson / Gymrådgivare (Södra Sverige)
Telefon: +46 (0) 76-3204123
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 
Rate this item
(1 Vote)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB