Concept Träningsredskap förstärker sitt team

Concept är en av Nordens ledande leverantörer av träningsutrustning och nu har de förstärkt sitt team genom att anställa Anders Ericsson som Affärschef.

Företaget har drygt 60 anställda och kontor på fyra platser runt om i Sverige, med dotterbolag i Norge och Finland samt 19 anställda servicetekniker i organisationen. Inom branschen för träning och hälsa har Concept Nordens största lager på 7 300 kvm fyllt med varor av högsta kvalité för snabba leveranser.
 
Anders Ericsson har nyligen tillrätt sin roll som affärschef för Concept Träningsredskap AB på den nordiska marknaden efter sina 17 starka tillväxtår på Eleiko Group AB. Anders tar en plats i koncernledningen och har till uppgift att utveckla företagets redan framgångsrika affärsmodell samt utforska nya marknader och segment. 
 
”Jag ser fram emot att utvecklas tillsammans med våra kunder med vår drivkraft, kundfokus, kunskap och passion som viktiga faktorer”, säger Anders. 
 
”Vi är glada över att Anders börjar hos oss och vi är mycket nöjda över att ha ytterligare en stark spelare i vårt lag. Erfarenheten, kontaktnätet och kompetensen som Anders bidrar med kommer vi ha stor nytta av”, säger Bo Ekros, VD och grundare. 
 
Concept välkomnar sina kunder till huvudkontoret i Jönköping och det välutrustade showroomet där man kan prova över 70 olika produkter i inspirerande miljö. 
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo