Activio lanserar ny lösning

Activio ́s system har i över 16 år hjälpt gym, skolor och professionella idrottsklubbar med pulsbaserad träning. Allt för att skapa en unik, roligt och motiverande träningseffekt.

Nu växlar Activio upp och tar plats i den digitala utvecklingen för att än en gång visa hur vi ökar beläggningen på Sveriges gymanläggningar. Activio´s system ökar gymmets kundupplevelse och tjänsten passar perfekt i utbud som exempelvis indoor cycling, indoor walking, indoor running, olika former av cirkelträning samt Small Group PT.
 
Numera erbjuds även en öppen plattform ”Open Activio™” så att medlemmar kan nyttja egna pulsband och wearables av olika märken. Att integrera med andra plattformar såsom Strava, Runkeeper, Apple Health och Google Fit är ytterligare ett steg att knyta samman träningsupplevelsen mellan olika plattformar för klubbmedlemmar.
 
Activio bild 19
 
 
En annan viktig nyhet är att Activio numera samarbetar med sin nya partner www.svexa.com. Svexa är ett analys- och intelligensföretag inom träning och hälsa, som består av ett team världsledande experter från Karolinska, Stanford och Oxford Universitetet. Forskare från Svexa har de senaste 15 åren utvecklat beräkningsmodeller och algoritmer för att individanpassa och optimera träning, prestation och återhämtning, både för elitidrottare och motionärer. 
 
Tack vare samarbetet med Svexa erbjuds Activio´s kunder ett unikt forskningsbaserat utbildningspaket för anläggningens instruktörer/PT ́s inom puls, watt, cykel och kardiovaskulär träning.
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo