Reaxing - train to react

”Reaxing is a Lifestyle, a new way of Moving, Thinking & Training””Reaxing is a Lifestyle, a new way of Moving, Thinking & Training”.

Satsa på er gruppträning och era PT
Ge er verksamhet och medlemmar möjligheten till något unikt samtidigt som ni kan bli än mer lönsamma. Som exklusiv och stolt leverantör av Reaxing i Sverige välkomnar Motion&Fitness dig till funktionell träning 2.0.
 
Anpassade träningsprogram 
Tack vare anpassade träningsprogram passar Reaxing alla, gammal som ung, från nybörjare till professionella atleter. För dig och ditt Gym kan vi presentera smarta modeller för att ta Reaxing in i din verksamhet. Med Reaxing får ni något unikt.
 
Stort användningsområde
Reaxing används idag runtom i världen av professionella fotbollsklubbar, rehab center och gym. Träna med sjukgymnast, PT eller instruktör. Gruppträning och small-group training. Förändra sättet att erbjuda era medlemmar träning och låt oss hjälpa er bli mer lönsamma.
 
Reaxing 1aa
 
Så här får du resultat
Det unika konceptet bygger sin framgång på att redskapen är utformade för att skapa oförutsägbara rörelser, eller metoden ”Sudden Dynamic Impulse” som är det korrekta uttrycket. Metoden går ut på att träna dina sinnen, förbättra din reaktivitet och öka din prestanda. På så sätt har Reaxing tagit funktionell träning till en ny nivå. Maximera prestationen och förbränningen, minimera risken för skador.
 
Med gradvis frisättning av övervakade impulser, genom ljus, ljud och taktila stimuleringar tvingas du aktivera snabba neuromuskulära reaktioner. Oförutsägbarhet i träningen ökar kvaliteten i träningen. Träningen är mångsidig och anpassningsbar, den passar alla!
 
Full support
På Motion&Fitness tror vi på kunskap och praktisk erfarenhet. Det innebär att vi går från produktförsäljning till funktion. I klarspråk innebär det att vi är med dig genom hela processen. Därför är det viktigt att vi som leverantör och samarbetspartner finns med och erbjuder utbildning för dig samt dina personliga tränare. 
 
Testa på Fitnessfestivalen
Kom och testa detta unika träningskoncept på Fitnessfestivalen 6–8 december alternativt i vår referensanläggning. 
 
 
Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB