Activio lanserar nya funktioner

Activio´s system ökar gymmets kundupplevelse och tjänsten passar perfekt i utbud som exempelvis indoor cycling, indoor walking, indoor running, olika former av cirkelträning samt Small Group PT.

Activio fortsätter sin digitala utveckling för att hjälpa Sveriges gymanläggningar till högre beläggning. Lanseringen av den senaste lösningen gjordes på Fitnessfestivalen i Stockholm. Sen dess har många nya och gamla kunder valt att uppgraderat sig till den nya lösningen.
 
Marknaden har sett fram emot den nya versionen, med ett flertal spännande funktionerna. Här hittar du som användare möjligheten till uppspelning av videofilmer, musikintegration, tävlingsfunktioner och fitnesstester (VO2 och FTP test). Vidare hittar du en mer öppen lösning (Open Activio TM) som möjliggör att medlemmar kan ta med sig egna wearables och pulssensorer. Dessa integreras enkelt in i systemet, exempel är produkter från Activio, Polar, Garmin, MyZone mfl.
 
Activio tools
Med mätning av fler faktorer som watt, kadens, puls, distans, APS (Activio points) blir träningen inte bara roligare utan mer effektiv.
 
Rekommendationen är att testa nya mobilappen och tävla i pulsbaserade pass mot vänner och bekanta.
 
Är du instruktör så kommer du få mycket bra hjälp med att planera dina pass och guida deltagarna efter dina mål med passet.
 
Appen finns för gratis nedladdning på:
Google Play, klicka här >>

 

Rate this item
(0 votes)
Björn Johansson

Björn Johansson är nu inne på sitt 30:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa.
Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till "exercise physiologist".
Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och har under sin karriär startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag.
De senaste 19 åren har Björn haft full fokus att som "lönsamhetskonsult" arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet.
Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 olika gym runt om i Norden. Han är också en uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra partners

Om oss

Om oss
GymBusiness.se är Sveriges ledande B2B plattform för dig som vill driva ett framgångsrikt gym

gymb logo

© 2020 GymBusiness All Rights Reserved. Designed By Aitellit AB